sâmbătă, 24 septembrie 2016

De ce sa alegem salonul Confidential

Salonul de masaj erotic Confidential din Bucuresti vine in ajutorul tuturor celor care isi doresc sa se relaxeze si sa uite de tot stresul cumulat in decursul unei saptamani de munca. Aici fiecare client se poate bucura de toata intimitatea si discretia pe care si le doreste, dar are si posibilitatea de a alege unul sau mai multe tipuri de masaj. Fiecare maseuza de la Confidential se remarca prin performante, avand o experienta bogata in acest domeniu, dar si cunostintele necesare pentru a putea aduce in culmea fericirii chiar si cele mai stresate persoane.

Atmosfera ideala


Pentru a se relaxa asa cum se cuvine, clientii trebuie sa se simta foarte bine in pielea lor si sa permita mintii gasirea armoniei cu cea a trupului. Maseuzele au cunostintele si aptitudinile necesare pentru a putea aduce relaxare oricarei persoane, dar si sa creeze o legatura stransa intre minte si corp. Insa totul incepe prin pregatirea atmosferei perfecte in fiecare incapere, iar salonul de masaj erotic Confidential nu a lasat nimic la voia intamplarii.

Relaxare totalaAstfel, fiecare client este intampinat la receptie, iar mai apoi are posibilitatea de a alege tipul de serviciu preferat si maseuza pe care si-o doreste. In tot acest timp, in incaperi se pastreaza o temperatura optima pentru nud, intrucat pentru ca efectele acestui tip de masaj sa fie evidente, clientii trebuie doar sa se acopere cu un prosop peste zona intima.

Muzica este atent aleasa pentru o astfel de activitate, in timp ce uleiurile folosite nu au in componenta substante care pot cauza iritatii. Mai mult, uleiurile sunt incalzite in prealabil pentru a se prezenta si ele la temperatura perfecta, iar betisoarele parfurmate vor introduce clientii catre o lume a relaxarii. De asemenea, sedintele de masaj sunt de o ora, insa oricand se pot prelua doua, trei sau mai multe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu