miercuri, 7 ianuarie 2015

Ce greu a fost sa aleg cadoul....

          In fiecare an, aproape de perioada Sarbatorilor fiecare dintre noi ne confruntam cu problema alegerii unui cadou pentru persoanele importante din viata noastra. Unul din cele mai importante lucruri de care trebuie sa tinem cont este faptul ca nu exista un “cadou universal” pe care sa-l dam an de an sau care poate fi oferit tuturor persoanelor. Trebuie ales cu atentie fiecare cadou, nu conteaza cati bani dai pe el ci sa transmita un mesaj persoanei careia ii va fi oferit. Intreaga luna Decembrie este socotita drept luna cadourilor sau “luna care ne lasa fara bani”.
           Abia din Ianuarie putem incepe sa rasufla, usurati fiindca perioada Sarbatorilor de iarna se incheie si odata cu ea ia sfarsit si nebunia cadourilor. Pot spune ca dupa ce am cumparat cadouri pentru mai toti prietenii mei am ajuns aproape pe zero si acum astept cu infrigurare salariul pentru a ma pune din nou pe picioare. Dificil a fost sa cumpar cadou pentru prietena mea fiindca este o persoana speciala la care tine foarte mult si mi-a fost destul de greu sa aleg cadoul potrivit pentru ea. Desi am luat la rand toate magazinele de cadouri din mall-urile din Bucuresti nu am gasit nimic care sa-mi placa. Mi-au trebuit 2 saptamani ca sa gasesc  cadoul perfect si abia in Ajunul Craciunului am reusit sa-i cumpar o pereche de cercei din argint lungi.
           Desi cadoul a fost luat pe ultima suta de metri am avut placuta surpriza sa o impresionez pe prietena mea pana la lacrimi ceea ce mi-a intarit convingerea ca am cumparat CADOUL PERFECT.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu